Privacidad

Posted: 2009/05/21 in tecnologia

En BBC hablan sobre la privacidad de Facebook, de cómo pierdes el control de tus fotografias. Si las borras, parece ser que quedan en los servidores hasta que son sustituidas.

Pienso que si no quieres que una fotografia tuya no se vea, no la subas, porque una vez lo hayas hecho, ya “pertenece al sistema”  puesto que la pueden copiar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s